Chi tiết thắt lưng da cá sấu dây liền của Zenio

BELTS ZENIO BRAND

Belts for men is one of the most essential accessories highlighting the elegance of men’s outfits. In the modern life, gentlemen appreciate belts as the indispensable items within their own wardrope. Not only creating masculine for men, the high-end leather straps are also the accessories approving gentlemen’s values and level. At the present, a diverse range of belt styles are becoming more and more beauteous and delicate, which non-stop make men fall in love exquisite belts.

The consumer preference for high-end leather belt straps is attributed from both luxurious appearance and genuine leather materials. Following the long-term vision that creats a community using delicate, high-quality and real- value belts, Zenio proudly bring to you belts for men with 100% natural cowhide leather and crocodile skin combining with stainless alloy buckles, scratch resistance, polished surface. All of these characteristics build up a great product that fulfills the users with luxury and elegance combining with youthfulness and dynamism.

Understanding the demand of men’ belts of everyone, Zenio invariably supply fashionable and best quality products with reasonable price and diversified designs.

By Zenio International Trading Team

Thắt lưng nam là một trong những phụ kiện giúp tôn lên sự sang trọng của cánh mày râu. Trong xã hội hiện đại, những quý ông lịch lãm không thể nào thiếu một chiếc thắt lưng trong chiếc tủ của mình. Không chỉ đem lại sự nam tính. Những chiếc belts thật và chất lượng cũng là một vật khẳng định giá trị và đẳng cấp của các quý ông. Hiện nay, các mẫu dây lưng nam đa dạng hóa ngày càng đẹp và luôn bắt kịp xu hướng thời trang.

Trong đó, những chiếc dây nịt da hàng hiệu được ưa chuộng không chỉ vì mẫu mã đẹp. Mà còn do chúng đều được làm từ chất liệu da thật. Với tầm nhìn lâu dài tạo ra một cộng đồng khách hàng sử dụng đồ da bền, chất lượng và mang giá trị thật, Zenio tự hào mang đến cho bạn những chiếc thắt lưng nam với nguyên liệu 100% từ da bò, da cá sấu. Kết hợp với đầu khóa hợp kim không gỉ, chống xước, được đánh bóng tinh tế. Tất cả kết hợp lại với nhau tạo cho người dùng sự sang trọng lịch lãm mà không mất phần trẻ trung, năng động.

Hiểu được nhu cầu mua dây nịt nam của mọi người. Zenio luôn luôn cung cấp những mẫu thắt lưng da cá sấu nam đẹp với chất lượng tốt nhất và giá cả phải chăng cùng mẫu mã đa dạng.

Nguồn:  https://www.facebook.com/Zenio.vn/videos/216710565784873/